Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 921 kJ / 2 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,02 g |
| Tuky | 70,76 g |
| Vláknina | 34,10 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 413,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Krok 2: Zatímco se vaří těstoviny, opékáme na másle za častého míchání při nízké teplotě asi 4 minuty česnek a lístky šalvěje.
Krok 3: Vmícháme smetanu, osolíme a opepříme. Hotovou omáčku důkladně promícháme s těstovinami.
Zveřejněno 30. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fusilli se šalvějí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zqvv
Moje poznámka
Fusilli se šalvějí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zqvv
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Suroviny:
těstoviny fusilli,
máslo,
česnek,
šalvěj,
smetana ke šlehání,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (2)