Fusilli s liškami

Chefko Kuchař: Chefko

1 porce Těstoviny 0 názorů

Suroviny

150 g lišek
250 g těstovin fusilli
1 dl bílého vína
1 šalotka
1 stroužek česneku
1 menší větvička čerstvého tymiánu
1 PL olivového oleje
sůl
čerstvě mletý pepř
Parmezán
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme šalotku a česnek, šalotku nakrájíme na malé kostičky a česnek prolisujeme. Lišky omyjeme a necháme okapat.

  2. Na pánev dáme olivový oleje a mezi tím dáme vařit těstoviny, vaříme je na skus. Na pánev přidáme šalotku necháme zpěnit a přidáme lišky, restujeme a přidáme prolisovaný česnek. Potom zalijeme vínem a přidáme větvičku tymiánu, osolíme a opepříme, víno necháme zcela odpařit, přidáme těstoviny s trochou vody. ve které se vařily. Směs promícháme a vyndáme větvičku tymiánu. Můžeme podávat a nakonec posypeme nastrouhaným Parmezánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fusilli s liškami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo