Fusilli se sumečkem a rajčaty

tejaja Kuchařka: tejaja

Těstoviny 0 názorů

Suroviny

300 g fusilli
300 g sumečka afrického s kůží
100 g cherry rajčátek
100 ml smetany
olej
1 lžíce sekaného kopru
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fusilli uvaríme al dente a necháme odkvapkať.

  2. Rybu nakrájame na kúsky, okoreníme, osolíme a na oleji prudko restujeme cca 6-8 min, podľa veľkosti kúskov.
    Kúsky ryby vyberieme na tanier a udržiavame v teple.

  3. Do výpeku dáme na polovice nakrájané paradajky a sprudka asi 3 min restujeme.

  4. Potom pridáme kôpor a smotanu a necháme prejsť varom. Odstavíme a premiešame s cestovinami.

  5. Porcie cestovín dáme na taniere a navrch dáme kúsky ryby. Ihneď podávame.

Poznámka

Môžeme použiť sumčeka afrického aj bez kože (resp. inú rybu), ale tá koža zabezpečí "pekne tvarované" kúsky.

Rovnako môžeme použiť samozrejme aj iné cestoviny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fusilli se sumečkem a rajčaty

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo