Fusilli s tuňákem a zeleninou

Těstoviny Doba přípravy: 30 2 názory

Těstoviny Doba přípravy: 30 2 názory

Suroviny 2 porce

150 g těstovin Fusilli (vrtulky)
1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
2 zralá velká rajčata
1 menší cuketa
kousek cibule
2 stroužky česneku
bazalka
oregano
sůl
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Rajčata spaříme a oloupeme. Cibuli a česnek nasekáme na jemno, osmahneme na olivovém oleji a po chvíli přidáme nakrájená rajčata.

  2. Osolíme, ochutíme bylinkami, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a necháme dusit aspoň 15 minut, aby se omáčka provařila a chutě spojily.

  3. Poté přimícháme odkapanou konzervu tuňáka a uvařené těstoviny a už jen lehce prohřejeme.

Komentáře k receptu Fusilli s tuňákem a zeleninou

Tématické fráze: fussili co s tuňákem fussili tunak fisilli fisili fussilly fuslli zapečené fusilli co je fussili testoviny fusily těstoviny fussily fussily co je to fussily fusily salát se sušenými rajčaty fusilli jídlo fussili recept dietní fusilli mleté fussili co je vrtulky s tuňákem co to je fussily