Fusilli s tuňákem a zeleninou

Tanicka Kuchařka: Tanicka

Doba přípravy: 30 2 porce Těstoviny 2 názory

Suroviny

150 g těstovin Fusilli (vrtulky)
1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
2 zralá velká rajčata
1 menší cuketa
kousek cibule
2 stroužky česneku
bazalka
oregano
sůl
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Rajčata spaříme a oloupeme. Cibuli a česnek nasekáme na jemno, osmahneme na olivovém oleji a po chvíli přidáme nakrájená rajčata.

  2. Osolíme, ochutíme bylinkami, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a necháme dusit aspoň 15 minut, aby se omáčka provařila a chutě spojily.

  3. Poté přimícháme odkapanou konzervu tuňáka a uvařené těstoviny a už jen lehce prohřejeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fusilli s tuňákem a zeleninou

Tématické fráze: fussili co s tuňákem fussili tunak fisilli fisili fussilly fuslli zapečené fusilli co je fussili testoviny fusily co je to fussily fusily salát se sušenými rajčaty fusilli jídlo fussili recept dietní fusilli mleté fussili co je vrtulky s tuňákem co to je fussily co to je fussily fusiily

Zapomněl/a jsem heslo