Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 182 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,26 g |
Tuky | 30,26 g |
Vláknina | 16,66 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 33,62 g |
Postup přípravy
Přidáme zbývající koření a podlijeme vodou.
Dusíme do měkka. Mně se osvědčil tlakový hrnec. Zkrátí vaření na polovinu. Ale může se použít i normální hrnec a pozvolna vařit. Krok 3: Když je maso měkké tak ho vytáhneme stranou, přidáme mouku a škrob a rozmixujeme ponorným mixérem do hladké konzistence. Povaříme 10 minut. Poté vrátíme maso zpět do omáčky. Krok 4: Já jsem jako přílohu použila houskový knedlík, ale můžete i těstoviny nebo rýži.
Zveřejněno 11. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky a celerová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM7J
Moje poznámka
Kuřecí žaludky a celerová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wM7J
Nejnovější recepty
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 20 minutami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 23 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 10 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 13 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 14 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 14 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 15 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 15 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 16 hodinami
Suroviny:
žaludky kuřecí,
cibule,
celer,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
olej,
mouka hladká,
škrob kukuřičný,
voda
Komentáře (1)