Suroviny pro 140 kusů
140kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 473 kJ / 7 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
Tuky | 321,30 g |
Vláknina | 23,52 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 939,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout.
Krok 2: Přes nástavec v masovém mlýnku vytlačujeme proužky, které rádýlkem nakrájíme na stejně velké tyčinky. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a ve středně vyhřáté troubě na 180 °C upečeme do světla.
Krok 3: Ve vodní lázni rozehřejeme jahodovou polevu, do které přidáme kousek tuku. Vychladlé tyčinky slepujeme marmeládou a konce namáčíme do polevy.
Zveřejněno 8. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudinkové jahodové tyčinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prKX
Moje poznámka
Pudinkové jahodové tyčinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prKX
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 13 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 2 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 6 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 6 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 7 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 8 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 9 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 10 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
tuk hera,
pudinkový prášek,
žloutek,
prášek do pečiva,
jahodová marmeláda,
poleva jahodová,
tuk ztužený
Komentáře (2)