Pečený sekaný řízek se sýrem

cathleen Kuchařka: cathleen

Mleté maso 1 názor

Suroviny

250 g mletého bůčku
250 g mletého plecka
1 vejce
100 ml mléka
100 g strouhaného sýra
1-2 stroužky česneku
sůl
Trojbal:
vejce
hladká mouka
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso smícháme s vejcem, sýrem, mlékem a rozetřeným česnekem, osolíme a na 2-3 hodiny uložíme do lednice.

  2. Z vychladlé směsi tvarujeme menší řízky, které obalíme v trojbalu, naskládáme na vymaštěný plech a upečeme při 180°C. Během pečení je třeba řízky obrátit.
    Podáváme s bramborovou kaší a okurkou nebo zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 426 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený sekaný řízek se sýrem

Tématické fráze: sekaný mletý řízek se sýrem sekaný řízek se sýrem peceny mlety rizek přírodni řízek se sýrem řízek se sýrem pecene mlete řízky přírodní mletý řízek mleté řízky pečené mletý řízek se sýrem na na plech sekaný řízek se sýrem v troube holandské řízky pečené v troubě priridni řízek se sýrem smažený sekaný řízek ze sýrem sekaný vepřový řízek se sýrem recept na sekaný řízek se sýrem pečený přírodní řízek recepty sekaný řízek se sýrem přírodní sekany řízek sekaný řízek pečené holandské řízky

Zapomněl/a jsem heslo