Pečený sekaný řízek se sýrem

cathleen Kuchařka: cathleen

Mleté maso 1 názor

Suroviny

250 g mletého bůčku
250 g mletého plecka
1 vejce
100 ml mléka
100 g strouhaného sýra
1-2 stroužky česneku
sůl
Trojbal:
vejce
hladká mouka
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso smícháme s vejcem, sýrem, mlékem a rozetřeným česnekem, osolíme a na 2-3 hodiny uložíme do lednice.

  2. Z vychladlé směsi tvarujeme menší řízky, které obalíme v trojbalu, naskládáme na vymaštěný plech a upečeme při 180°C. Během pečení je třeba řízky obrátit.
    Podáváme s bramborovou kaší a okurkou nebo zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 206 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený sekaný řízek se sýrem

Tématické fráze: sekaný mletý řízek se sýrem sekaný řízek se sýrem peceny mlety rizek pecene mlete řízky recepty sekaný řízek se sýrem přírodní sekany řízek přírodní mletý řízek sekaný řízek pečené holandské řízky přírodní sekaný hovězí mleté řízky pečené mletý řízek pečený sekaný mletý řízek kruti sekany rizek se syrem sekaný řízek s celerem a sýrem pečený řízek recept na mletý řízek se sýrem peceny priprava sekaneho rizku sekany rizek na plech

Zapomněl/a jsem heslo