Pečený sekaný řízek se sýrem

cathleen Kuchařka: cathleen

Mleté maso 1 názor

Suroviny

250 g mletého bůčku
250 g mletého plecka
1 vejce
100 ml mléka
100 g strouhaného sýra
1-2 stroužky česneku
sůl
Trojbal:
vejce
hladká mouka
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso smícháme s vejcem, sýrem, mlékem a rozetřeným česnekem, osolíme a na 2-3 hodiny uložíme do lednice.

  2. Z vychladlé směsi tvarujeme menší řízky, které obalíme v trojbalu, naskládáme na vymaštěný plech a upečeme při 180°C. Během pečení je třeba řízky obrátit.
    Podáváme s bramborovou kaší a okurkou nebo zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 426 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečený sekaný řízek se sýrem

Tématické fráze: sekaný mletý řízek se sýrem sekaný řízek se sýrem peceny mlety rizek holandské řízky pečené v troubě recept na holandský smažený v troubě sekaný řízek se sýrem z trouby peceni sekany sekaný řízek se sýrem v troube přírodni řízek se sýrem řízek se sýrem pecene mlete řízky přírodní mletý řízek sekaný řízek mleté řízky pečené holandsky rizek peceny v troube pečený mletý řízek se sýrem řízky na plech se sýrem pečený holandsky řízek se sýrem sekaný řízek se seýrem přírodní mletý řízek se sýrem peceny v v troubě

Zapomněl/a jsem heslo