Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nedělní hrnková buchta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

21. 3. 2022 09:52

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie19 055 kJ / 4 554 kcal
Bílkoviny79,68 g
Tuky142,56 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 332 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy728,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když budete přidávat zakysanku, můžete na ni ještě pokrájet například kompotované ovoce (broskve, mandarinky, nebo v létě jahody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

29. 3. 2023 09:43

Klasika, ale rýchla a celkom dobrá. Smotanu som navrch dala a posypala kakaom. Foto vkladám.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, kakao, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Nedělní hrnková buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QZ4l