Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,84 g |
Tuky | 29,49 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 45,66 g |
Postup přípravy
Cibuli přendáme do pomalého hrnce a přidáme hlívu. Dále přidáme zeleninu i s nálevem, víno, rozmarýn, všechno koření a promícháme. Krok 3: Hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme program na High a necháme vařit 3 hodiny. Poté do hrnce přidáme mouku rozmíchanou ve smetaně, opět promícháme a na High vaříme ještě půl hodiny. Krok 4: Hotové jídlo podle potřeby dochutíme a podáváme s vařeným bramborem.
Rady a tipy jak pracovat s pomalým hrncem
Zveřejněno 13. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ústřičná se zeleninou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVmg
Moje poznámka
Hlíva ústřičná se zeleninou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVmg
Nejnovější recepty
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 4 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 23 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 23 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 1 hodinou
Holandské řízky
Ala17 před 1 hodinou
Čína od Ajveny
Buba48 před 4 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 4 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 12 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 14 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 16 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 17 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 18 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 19 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
směs zeleninová pod svíčkovou,
víno bílé,
cibule,
máslo,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (5)