Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 547 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,25 g |
Tuky | 7,70 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 263,25 g |
Postup přípravy
Povrch uhladíme mokrou rukou, môžeme posypať semienkami.
Znovu zakryjeme a necháme stáť 20 minút. Krok 4: Po uplynutí tejto doby by forma mala byť plná a presunieme ju do rúry rozohriatej na 230 °C. Krok 5: Pečieme 20 minút, potom teplotu znížime na 190 °C a pečieme ďalších 25 minút.
Zveřejněno 2. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoZQ
Moje poznámka
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoZQ
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 4 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 2 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 4 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 6 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 7 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 7 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 7 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 9 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 9 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 9 hodinami
Suroviny:
voda,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
kmín drcený,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
Komentáře (36)
Rozhodně, ho zbaštíme a bude druhý pokus.
Na vrch nic netreba. Iba stierkou presunies cesto.
Cesto vo forme môžeš nechať aj dlhšie, neutečie. Proste aby forma bola plná a cesto samá bublina.