Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční ořechový bochánek

Tento kynutý ořechový moučník se skvěle hodí na váš vánoční stůl. Měkkému a hebkému bochánku dodávají skvělou chuť ořechy a rum. Po upečení zlatavý bochánek posypte moučkovým cukrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez dob kynutí

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

2. 1. 2023 16:42

Suroviny pro 9 porcí

9 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 811 kJ / 4 018 kcal
Bílkoviny88,99 g
Tuky176,43 g
Vláknina22,35 g
Cholesterol 843 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,52 g
Sacharidy486,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, vejce, kvasnice, kůra citronová, rum, mléko, sůl, ořechy, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Vánoční ořechový bochánek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYYkL