Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
Tuky | 60,16 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do 3 l vody dáme očistěné kuře, přidáme kořenovou zeleninu a sůl.
Krok 2: Vše uvaříme, kuře vyjmeme a vývar procedíme.
Krok 3: Do přecezené polévky vložíme vařené vlasové nudle, nakrájené maso z kuřete, drobně krájenou šunku a natvrdo vařená, nakrájená vejce.
Krok 4: Vše krátce povaříme, případně dochutíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
Moje poznámka
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 11 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 19 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 2 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 4 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 5 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 6 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 7 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 7 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 8 hodinami
Tématické fráze:
japonská kuchyně recepty,
japonská kuchařka,
japonské recepty,
recepty japonské kuchyně,
recepty japonská kuchyně,
japonska kureci polevka,
japonské moučníky,
japonská kuchyně,
recept na japonskou polévku,
japonská kuchyně - recepty,
japonske kuře,
japonský moučník,
recepty z japonska,
kuře po japonsku,
japonská kuchyně-recepty,
japonská nudlová polévka,
japonská kuchyně recept,
japonska polivka,
japonska veprova polevka,
japonská zeleninová polévka
Suroviny:
kuře,
zelenina kořenová,
šunka,
vejce,
nudle vlasové,
sůl
Komentáře (7)