Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z vepřových kostí s kapáním

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (25 min příprava)

16. 7. 2009 14:02

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 550 kJ / 370 kcal
Bílkoviny14,23 g
Tuky16,38 g
Vláknina3,17 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy39,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já dělám tuhle polévku tak z 1,5 l vody, každý si musí suroviny přizpůsobit podle svého.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

HankaPu

5. 2. 2017 20:27

Jitko, to je mi líto, že se Ti povedl uvařit takový HNUS jak píšeš, ale receptem to asi nebude.:-Q:-Q

Jitka

3. 2. 2017 16:57

nejak nevim, ale ja ji ted delala a apsolutne jednim slovem HNUS. Nepovedlo se kapani. Misto knedliku, zakalena polevka obarvena do bila.:no:

HankaPu

27. 9. 2016 17:24

Tomáš: Jo, jo Tomáši, máte úplnou pravdu. Recept je z r.2009 a to jsem opravdu hodně používala pro výraznější chuť různá ochucovadla, bujóny a masoxy. Naštěstí ta doba už je dávno pryč a dnes byste u nás marně hledal něco podobného.
Chemie už v naší kuchyni nemá šanci. :-D
A dík za názor.:-)

Tomáš

26. 9. 2016 11:38

Zajímalo by mě jenom proč autorka přidává do receptu masox, když silný vývar se dá udělat i bez glutamátů a podobného svinstva...

Anna Kocikova

2. 6. 2014 16:05

U nás je také tato polévka v oblibě.Většinou kupujeme vepřové maso(krkovice,kotleta)s kostí a vykostíme až doma. Postupem času,když je v mrazáku větší zásoba,tak je tento vývar s kapáním,s nudlemi, někdy i s játrovými knedlíčky:-)
Hani,bodíků bych dala víc;-)protože to nelze,tak Ti ťukám po pěti letech alespoň+4:-p:yes:

Ivuška

4. 6. 2011 12:37

:yes: výborný :-))

HankaPu

16. 7. 2009 14:19

Ivulinko, díky za postřeh:yes::yes: už je opraveno:-D

majda1512

16. 7. 2009 14:12

Tyhle polévky miluju a za to letí bod :-)

ivulinka

16. 7. 2009 14:07

Asi by to chtělo poopravit - podle návodu si myslím, že kořenová zelenina nezměkne pouhým orestováním na pánvičce.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: polevka z veprovych kosti vepřová polevka z kosti polevka z veprove kosti polévka z kostí vepřová polévka kapání do polévky vepřové kosti vepřova polevka s kosti kapání do polévky video veprova polevka recept vývar z vepřové kosti vývar z vepřových kostí polevka s kosti polévka vepřová polévkové kapání polevka s veprovych kosti polevka s kapanim vepřové kosti polévka polévka z vepřového vývaru kapani

Suroviny: kosti vepřové, cibule, cibulka jarní, mouka hrubá, máslo, vejce, mrkev, celer, petržel, nať celerová, libeček, koření polévkové, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Polévka z vepřových kostí s kapáním

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WnZg