Postup přípravy
Krok 1: Libovější uzený bůček nakrájíme na plátky a potřeme rozetřeným česnekem se solí a necháme asi 2 hodiny odležet.
Krok 2: Potom plátky bůčku obalujeme klasicky v trojobalu a smažíme jako řízky. Podle švédské kuchyně se tyto uzené řízky podávají s fazolemi (na švédský způsob) a tmavým chlebem.
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený uzený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLyJ
Moje poznámka
Smažený uzený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BLyJ
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 11 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 12 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 12 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté rohlíčky s ořechovou nádivkou
magdalenka před 10 minutami
Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka-Pho Ga
magdalenka před 32 minutami
Bramborové lokše (patenty, laty)
magdalenka před 44 minutami
Rychle naložené okurky
magdalenka před 53 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 7 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 10 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 10 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 10 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 10 hodinami
Tématické fráze:
uzení bůčku,
recepty z uzeného bůčku,
uzeny bucek cena,
uzený,
naložení bůčku na uzení,
recept z uzeného bůčku,
uzený bok recepty,
smažené uzené maso,
bůček cena,
jak udit bůček,
cena bůčku,
smažený uzený řízek,
uzeny bok recept,
co z uzeného bůčku,
uzenej bucek,
uzený bok,
uzení bůčku recept,
uzení,
řízky z uzeného bůčku,
uzené maso smažené
Suroviny:
bůček uzený,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (8)