Flíčky se zelím a uzeným bůčkem

Suroviny

400 g flíčků
asi 1 kg hlávka zelí
250-300 g uzeného bůčku
mletý pepř
drcený kmín
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Uzený bůček nakrájíme na drobnější kostičky a osmažíme je v hrnci - pokud je bůček libovější, kápneme pod něj trochu oleje.

  2. Přidáme nakrájené zelí a dál smažíme, už na mírnějším plameni. Osolíme, opepříme, okmínujeme a pod pokličkou udusíme doměkka - pokud je třeba, opatrně podléváme vodou.
    Zelí by se ale mělo spíš maličko přismahnout než uvařit.

  3. Měkké zelí s bůčkem promícháme s flíčky, které jsme uvařili v dostatečně velikém množství osolené vody.

Komentáře k receptu Flíčky se zelím a uzeným bůčkem

Tématické fráze: flicky s uzenym fleky se zelím a uzeným flíčky se zelím flíčky s uzeným masem a zelím uzený bůček v zelí flicky a uzenym uzený bůček se zelím uzeny bucek co uvarit flucky se zelim a uzenym zelí s s bůčkem jak uvařit flíčky uzený bůček recepty fličky se zelim a uzeným masem uzený bůček recept uzený buček flickysuzenym halušky se zelím a bůčkem recept s uzeným bůčkem těstoviny s uzeným bůčkem uzený bůček s s těstovinami