Marinované vepřové maso

Stana_K Kuchařka: Stana_K

Doba přípravy: 30 min. 2 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

350 g vepřové plece či krkovičky
Marináda:
2 lžíce hořčice
1 lžička adžika
1 lžička paprika
1 lžička Tandoori
1 lžička tymiánu
1 lžíce kečupu
1/2 lžičky soli
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme všechny sypké a tekuté suroviny.

  2. Maso osolené z obou dvou stran vložíme do marinády alespoň na 1 den.

  3. Osmahneme nejlépe na prudkém oleji z každé strany cca 2-3 minutky.
    Můžeme podávat s bramborem, bramborovou kaší či těstovinami, díky kterým vyniká chuť tohoto kořeněného masa.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 130 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinované vepřové maso

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: marinované vepřové maso nej recepty z vepřového masa vepřové maso recepty jak marinovat maso jak marinovat maso recepty marinovane maso na minutky vepřové maso marinované nej-recepty vepřové maso marinovane maso vepřoivé maso marinované nej recepty z vepřového masa po srbsku marinádovane maso recepty marinované vepřové recepty z vepřového masa plecka veprove marinovane v tymianu veprove maso na kečup .marinovane vepřové maso vepřové marinované maso recept marinovane maso recept marinovane vepřové maso recept

Zapomněl/a jsem heslo