Marinované vepřové maso

Stana_K Kuchařka: Stana_K

Doba přípravy: 30 min. 2 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

350 g vepřové plece či krkovičky
Marináda:
2 lžíce hořčice
1 lžička adžika
1 lžička paprika
1 lžička Tandoori
1 lžička tymiánu
1 lžíce kečupu
1/2 lžičky soli
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme všechny sypké a tekuté suroviny.

  2. Maso osolené z obou dvou stran vložíme do marinády alespoň na 1 den.

  3. Osmahneme nejlépe na prudkém oleji z každé strany cca 2-3 minutky.
    Můžeme podávat s bramborem, bramborovou kaší či těstovinami, díky kterým vyniká chuť tohoto kořeněného masa.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 248 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Marinované vepřové maso

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: marinované vepřové maso nej recepty z vepřového masa marinovane maso vepřové maso recepty jak marinovat maso marinovane maso na minutky jak marinovat maso recepty vepřové maso marinované recepty na vepřové maso kdy maso marinovat nej z vepřového masa nej-recepty vepřové maso marinované vepřové marinovat vepřove maso marinovaná vepřove maso recepty marynovane na maso marinované vepřové koleno s bramborovou kasi marinovane masa marinované vepřového masa priprava veproveho masa

Zapomněl/a jsem heslo