Vepřové nudličky s rýží
Připravte si večeři s nádechem Asie. Vepřové nudličky, marinované přes noc v sójové a ústřicové omáčce, jsou krásně křehké a mají příjemně sladkokyselou chuť. S rýží vytvoří doslova ideální kombinaci, která zasytí na delší dobu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 279 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,70 g |
Tuky | 7,03 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWk2l
Moje poznámka
Vepřové nudličky s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWk2l
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 32 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 3 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 9 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek 15. 6. 2025 15:57
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Suroviny:
kotleta vepřová,
ústřicová omáčka,
omáčka sojová tmavá,
sojová omáčka světlá,
škrob,
pórek,
zelí,
omáčka chilli sladká,
škrob
Komentáře (2)