Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Šťavnaté smažené karbanátky jsou díky výborné chuti a rychlé přípravě oblíbenou klasikou. Zkuste je tentokrát ochutit kousky sušené šunky, prolisovaným česnekem a aromatickým fenyklem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ViktorBrecka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 681 kJ /
1 836 kcal
Bílkoviny261,69 g
Tuky81,74 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 989 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,77 g
Sacharidy12,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme maso, najemno nakrájené prosciutto a přidáme vejce. Krok 2: Do směsi přidáme prolisovaný česnek, lehce rozdrcený fenykl, papriku, sůl a pepř podle chuti a smícháme. Krok 3: Na pánev nalijeme olivový a rýžový olej v poměru 3:5. Pánev rozpálíme na maximum a zbytek smažení provedeme na mírnější teplotě. Krok 4: Karbanátky osmažíme dozlatova.

TIP: Jak na smažení

Zveřejněno 20. 11. 2023

Poznámka autora ViktorBrecka

U nás na varné desce s teplotami v rozmezí “1-9” je mírnější teplota “6”.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6PPL

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6PPL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso kuřecí mleté, maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, prosciutto, vejce, česnek, fenykl, paprika, sůl, pepř mletý, olej rýžový, olej olivový extra virgin

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu