Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Šťavnaté smažené karbanátky jsou díky výborné chuti a rychlé přípravě oblíbenou klasikou. Zkuste je tentokrát ochutit kousky sušené šunky, prolisovaným česnekem a aromatickým fenyklem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

20. 11. 2023 23:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 681 kJ / 1 836 kcal
Bílkoviny261,69 g
Tuky81,74 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 989 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,77 g
Sacharidy12,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

U nás na varné desce s teplotami v rozmezí “1-9” je mírnější teplota “6”.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

21. 11. 2023 14:09

Zajímavý nápad s tím fenyklem :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso kuřecí mleté, maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, prosciutto, vejce, česnek, fenykl, paprika, sůl, pepř mletý, olej rýžový, olej olivový extra virgin

TopRecepty.cz

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6PPL