Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holubce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 300 min

360 min (60 min příprava + 300 min tepelná úprava)

18. 10. 2022 16:32

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 757 kJ / 3 527 kcal
Bílkoviny226,27 g
Tuky59,55 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 4,72 g
Sůl11,56 g
Sacharidy508,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Masová směs před naplněním musí být mírně, ale opravdu jen mírně slanější. Používám 6 l pomalý hrnec Russell Hubbs. Recept pochází od mých předků z ukrajinské Volyně. Holubce se vaří proto ve větším množství, protože se pak hodně rychle sní. Ideální je hlávku mít už kysanou, ale i takhle získají holubce příjemnou kyselou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 10. 2022 21:25

vladhn: :-Q:-Q:-QBože,proč jsem tady tak pozdě nakukovala;-)dobře mi tak:-D

vladhn vladhn

18. 10. 2022 21:08

Anna Kocikova: Já jich vytahuji cca 16-18, velikost zhruba ženské pěsti, ale jsou hned pryč. :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 10. 2022 21:02

vladhn: Já používám PH CrockPot 3,5 l s příkonem 210W a holubců se mi do něj vejde 6-7 ks(nedělám je moc velké).Ten váš 6 l by se mi hodil,protože tahle dobrota je opravdu hned pryč:-Q

vladhn vladhn

18. 10. 2022 18:56

Anna Kocikova: můj PH má příkon pouze 200 W, typ jsem psal, to bude tím a veškerou šťávu "vysaje" zpět rýže. Mám vyzkoušené. Asi je na každém aby si dobu pomalení podle svého hrnce přizpůsobil. Holubce dělám několik desetiletí stejně a máte pravdu jsou dobré. :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 10. 2022 18:23

Holubce z PH jsou moc dobré,ale 5 hodin na High a 2 dl vody je moc.Stačí 3-3,5 hodiny a necelý 1 dl vody.Maso i kysané zelí ještě nějakou šťávu pustí:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí hlávkové, maso vepřové mleté, rýže, paprika sušená sladká, vejce, hranolky, cibule, sůl, pepř, zelí kysané, voda

TopRecepty.cz

Holubce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRQWY