Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Tradiční koblihy v netradičním pojetí. Kynuté těsto vykrájené do požadovaných tvarů dokonale usmažíme ve vrstvě oleje a poté je plníme lahodným žloutkovým krémem. Dokonalou chuť ještě doplníme teplým karamelem, který vytvoří na povrchu koblih křupavou vrstvu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 084 kJ / 4 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,64 g |
Tuky | 74,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 731,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlq2
Moje poznámka
Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlq2
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
žloutek,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
rum,
sůl,
olej,
cukr,
krém
Komentáře (2)