Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsíčka segedín

Segedínský guláš je u nás velmi známý. Zkuste jeho odlehčenou verzi z kuřecího masa. Kyselejší chuť dodá křupavé zelí a když to nepřeženete s pálivou paprikou, tak bude chutnat i dětem. Zjemnit jej můžete třeba zakysanou smetanou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 27 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 20 min

27 min (7 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 4. 2024 10:38

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 521 kJ / 603 kcal
Bílkoviny88,48 g
Tuky12,92 g
Vláknina6,66 g
Cholesterol 218 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,49 g
Sacharidy29,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dá se říci, že kuřecí plátky segedín, můžeme zařadit mezi minutkové gulášky s vynikající chutí nakyselo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fakira Fakira

7. 4. 2024 06:34

Moanka: děkuji :-K

Moanka Moanka

5. 4. 2024 22:26

To se mi líbí… ;-) :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, pórek, koření grilovací, zelí kysané, mouka hladká, máslo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, voda

TopRecepty.cz

Kuřecí prsíčka segedín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Z8m