Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlovka po mexicku

Mexickými chutěmi inspirovaná slaná verze žemlovky ze zbytků starších baget může být skvělou večeří nebo také chuťovkou k posezení s přáteli. Směs omáček se zeleninou, uzeninou a sýrem je dokřupava zapečená mezi plátky pečiva. Snadné a chutné.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

7. 4. 2024 11:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 080 kJ / 1 692 kcal
Bílkoviny74,52 g
Tuky132,07 g
Vláknina22,07 g
Cholesterol 237 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,43 g
Sacharidy41,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bageta, smetana na vaření, rajče cherry, pepř mletý, paprika čerstvá červená, ředkvičky, cibule, olej, olej, kukuřice, šunka, salám vysočina, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Žemlovka po mexicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk99E