Guláš po mexicku

Suroviny

cca 500 g hovězího masa na guláš (kližka)
1 velká cibule
pepř
sůl
mletá sladká paprika
1 kelímek hovězího bujonu
1 kostka masoxu
3 lžičky hořčice
3 lžíce kečupu
1 rajče
1/2 menší cukety
drcený kmín
Na zahuštění:
hladká mouka
voda
olej
1/2 plechovky červených sterilovaných fazolí

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme cibuli, přidáme hořčici, lehce osmažíme, přidáme maso, osolí a opepříme, osmahneme a přisypeme papriku a kmín.

  2. Zalijeme vodou, přidáme bujon, masox a sůl, pepř dle chuti. Přiklopíme a vaříme do změknutí masa (nejlépe v tlakovém hrnci).

  3. Když je maso měkké, přidáme fazole a zeleninu - cuketu nakrájenou na kostky, rajče na malé kousíčky.

  4. Povaříme, přidáme kečup a dle chuti ochutíme solí. Vše dle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody.

Komentáře k receptu Guláš po mexicku

Tématické fráze: guláš po mexicku mleté hovězí maso po mexicku kuřecí guláš po mexicku hovězí maso po mexicku vepřový guláš po mexicku hovězí po mexicku fazolový guláš po mexicku maso po mexicku hovezi gulas po mexicku patizon po mexicku bramborový guláš po mexicku recepty fazole po mexicku sojové maso po mexicku guláš po po mexicku vepřové po mexicku hovězí maso s fazolemi po mexicku top recepty mexicky gulas gulas po mexicku videorecept recepty guláše sojovy gulas po mexicku