Guláš po mexicku

Montanka Kuchařka: Montanka

Hovězí maso 5 názorů

Suroviny

cca 500 g hovězího masa na guláš (kližka)
1 velká cibule
pepř
sůl
mletá sladká paprika
1 kelímek hovězího bujonu
1 kostka masoxu
3 lžičky hořčice
3 lžíce kečupu
1 rajče
1/2 menší cukety
drcený kmín
Na zahuštění:
hladká mouka
voda
olej
1/2 plechovky červených sterilovaných fazolí
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme cibuli, přidáme hořčici, lehce osmažíme, přidáme maso, osolí a opepříme, osmahneme a přisypeme papriku a kmín.

  2. Zalijeme vodou, přidáme bujon, masox a sůl, pepř dle chuti. Přiklopíme a vaříme do změknutí masa (nejlépe v tlakovém hrnci).

  3. Když je maso měkké, přidáme fazole a zeleninu - cuketu nakrájenou na kostky, rajče na malé kousíčky.

  4. Povaříme, přidáme kečup a dle chuti ochutíme solí. Vše dle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 822 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Guláš po mexicku

Tématické fráze: guláš po mexicku mleté hovězí maso po mexicku kuřecí guláš po mexicku hovězí maso po mexicku vepřový guláš po mexicku hovězí po mexicku fazolový guláš po mexicku maso po mexicku hovezi gulas po mexicku patizon po mexicku recepty fazole po mexicku sojové maso po mexicku bramborový guláš po mexicku vepřové po mexicku hovězí maso s fazolemi po mexicku guláš po po mexicku recepty guláše sojovy gulas po mexicku guláš z mletého masa po mexicku vepřovy guilaš po mexicku

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít