Římské těstoviny
Zapečené těstoviny jsou rychlovkou, kterou oceníme zejména, když nemáme moc času na vaření. Oblíbený druh těstovin doplní uzené maso, kousky čerstvých rajčat, česnek, oregano a na závěr křupavá vrstva propečeného sýru.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 601 kJ / 2 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,29 g |
Tuky | 74,50 g |
Vláknina | 19,21 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,18 g |
Sůl | 9,84 g |
Sacharidy | 219,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x9yk
Moje poznámka
Římské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x9yk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 22 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 23 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 35 minutami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 3 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 4 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 8 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 9 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek 15. 6. 2025 15:57
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 15. 6. 2025 15:05
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Suroviny:
těstoviny,
maso uzené,
cibule,
česnek,
vejce,
rajče,
sýr eidam uzený,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
koření oregáno,
olej,
petrželka,
koření oregáno čerstvé
Komentáře (1)