Candát s dušenou zeleninou
Zdravé jídlo plné vitamínů, které navíc skvěle chutná a zaujme i na pohled. Jemné a dobře stravitelné maso candáta podáváme s vařenou směsí řapíkatého celeru, mrkve a růžičkové kapusty.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s dušenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkLJ
Moje poznámka
Candát s dušenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkLJ
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 29 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Suroviny:
sůl,
mouka hladká,
olej,
máslo,
celer řapíkatý,
mrkev,
kapusta růžičková,
pepř mletý,
máslo,
škrob bramborový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.