Candát s dušenou zeleninou
Zdravé jídlo plné vitamínů, které navíc skvěle chutná a zaujme i na pohled. Jemné a dobře stravitelné maso candáta podáváme s vařenou směsí řapíkatého celeru, mrkve a růžičkové kapusty.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s dušenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkLJ
Moje poznámka
Candát s dušenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xkLJ
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
sůl,
mouka hladká,
olej,
máslo,
celer řapíkatý,
mrkev,
kapusta růžičková,
pepř mletý,
máslo,
škrob bramborový
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.