Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na másle a bylinkách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

7. 7. 2020 14:15

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie5 148 kJ / 1 230 kcal
Bílkoviny150,29 g
Tuky65,56 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 556 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy8,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Marie Svarcova

7. 7. 2020 15:46

yanull: :-) děkuji za komentář, příště udělám také tak :-K hezký den

yanull

7. 7. 2020 15:34

Candát je též náš oblíbený, jen k poprášení používám polohrubou mouku, kůže se mi zdá více křupavá. :-K

Marie Svarcova

7. 7. 2020 15:23

:-) moc děkuji, candát je tak chutná ryba, že mu stačí kousek másla a je skvělý :-K hezký den

Jaromira18

7. 7. 2020 15:19

Vynikající, také ho podobně dělám.:yes::yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: candát, ghee, rozmarýn, tymián, sůl, pepř, mouka hladká, citron

TopRecepty.cz

Candát na másle a bylinkách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmWr