Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát pečený na másle

Candát je naše nejkvalitnější sladkovodní ryba a nejlepší způsob jeho úpravy je ten, který zachová jeho specifickou chuť. Náš oblíbený recept na candáta pečeného na másle není složitý a slibuje, že si pochutnáme.

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

25. 5. 2013 12:56

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka 2
obsahuje 150 receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka 2

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 512 kJ / 1 078 kcal
Bílkoviny75,50 g
Tuky85,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy2,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Rychlý, jednoduchý a velmi chuťově vyvážený pokrm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirimw

9. 4. 2022 09:12

super recept, candáta jsem jetě potřela česnekem a nemělo to chybu.

Karel

6. 3. 2016 08:57

Šest filet candáta jsem koupil v Penny za 188 kč , jsou zmražené a složené vedle sebe tak že se nedotýkají.Budu jej vytahovat po jednom.Na ryby již nechodím ale vím že candáta není jednoduché jen tak chytit.Povrch ryby po chycení nesmí zaschnout jinak šupiny jdou těžce a je od nich celá pomývačka i kuchyň.Jen jedna ryba chuťově candáta předčí.Je to okoun.Ale i on se těžce čistí.Jinak platí že každá ryba je vynikající když je křupavá.

Cocoska

10. 7. 2013 19:59

Jako živej:-Dkrásné fotky a recept se hodí:yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

26. 5. 2013 13:00

:yes::yes:Candát je opravdu skvělá a chutná ryba :yes::yes: Už se těším, až se budou moct chytat dravci a nějaké candáty si nalovíme;-)

BILKOVAI BILKOVAI

26. 5. 2013 12:49

Candát je pro mně nejchutnější ryba. Ta opravdu nepotřebuje nic, než máslo, sůl. Nádherné fotky a candáta tiše závidím:-8

jarka skrobakova

25. 5. 2013 18:49

Candát je úžasná ryba. Paráda :yes:

1974andrea 1974andrea

25. 5. 2013 18:40

Chááá holky, já už mám červen, tak pardón:-D:-8

Nikina Nikina

25. 5. 2013 18:37

Mňam, candáta já můžu. Máš to krásné jako vždy :yes::-K

Colombo65 Colombo65

25. 5. 2013 18:34

1974andrea:

...ta začíná až 16.6. ;-);-);-) nejsem pytlák:-D:-D:-D

danielle72 danielle72

25. 5. 2013 18:32

spagetka: AŤ ŽIJE ČERVEN, AŤ ŽIJE ČERVEN:-!:-!:-!:-))

spagetka spagetka

25. 5. 2013 18:31

1974andrea:Andrejko, candáty můžeš lovit až od půlky června, jestli mě paměť neklame :-D:-D:-D:-D

1974andrea 1974andrea

25. 5. 2013 18:29

Colombo65:A já už jsem si myslela, žes takhle dobře zahájil sezónu dravců:-D

Colombo65 Colombo65

25. 5. 2013 18:28

1974andrea:
... poslední zimní úlovek roku 2012;-(;-( .. více nemamo;-(;-(:-D

1974andrea 1974andrea

25. 5. 2013 17:39

Cos to zas chytíl Otíku, kolik měl?;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 5. 2013 16:03

Candáta bych si dala z fleku, toho mám moc ráda, jak ho vidím čerstvého, hned si ho koupím, parádní foto i recept Otto;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát recept candat na masle candát recepty recept na candáta recept candát candát recepty filety candát pečeny candat recept na filet z candáta recepty candat recept candát na másle candat filet recept recepty na candata pečený candát na masle priprava candata recepty candát na másle recepty z candata candát obecný recepty pečený candát recepty candát obecný recept

Suroviny: candát, máslo, mouka hladká, koření čtyři pepře, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Candát pečený na másle

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QKGY