Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Moje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 41 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 44 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 21 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Tématické fráze:
rizoto recept,
rizoto,
jak uvařit rizoto,
recept rizoto,
rizoto s lunchmeatem,
rizoto z lunchmeatu,
dušené rizoto,
rizoto v tlakovém hrnci,
recepty rizoto,
rizoto z vařeného masa,
rizoto z pečeného masa,
rizoto s lunchmeat,
lunchmeat recept,
lunchmeat recepty,
rizoto s vepřovou konzervou,
rizoto v pomalém hrnci,
rizoto lunchmeat,
rizoto ze zbytků masa,
lunchmeat s rýží,
rizoto-recept
Suroviny:
rýže,
lunchmeat,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sůl,
paprika čerstvá červená
Komentáře (17)
Elizo, když si porovnáte fotky, je jasné,že má Mirca pravdu. Není to detail nějaké rýže,ale přiblížené "riz-otto."
Colombo, to Ti neprošlo.
Vařila jsem například kuřecí maso plněné syrečkem a věděla jsem, že by bylo možné dát fotky stejného jídla k dalším dvěma - v podstatě stejným - receptům. Neudělala jsem to a předpokládám, že by to neudělala většina...
Předchozí komentář jsem asi špatně formulovala.