Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kouzlo tohoto rizota (alespoň pro mně) je, že rýže přebere chuť koření a všech použitých surovin a ne vody, ve které by byla eventuelně vařena)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Vena 50

30. 1. 2019 13:38

:-)

jarda Kadic

27. 2. 2014 13:27

Misa: Pokud můžu mluvit za autorku: tohle množství vody by mělo přesně stačit na uvaření rýže, takže by se nic vylévat nemělo;-)

Misa

27. 2. 2014 13:14

Takže přidám neuvařenou rýži a uvařím ji až s ostatníma dobrotama? Vodu vyvařím, nebo se to nějak sleje?

JanaDorazinova

4. 12. 2013 16:40

casino: Zde se ovšem jedná o neuvařenou rýži a maso z vepřové-právě otevřené konzervy;-)

casino

4. 12. 2013 01:17

...taky občas potřebuju vyčistit ledničku:-))
Když je v ní dušená rýže a nějaké hotové maso, tak výslednému produktu říkáme "Rýža s masem"
Když je v lednici jenom udušené maso, pak stejně jako zde to zoveme "Rizoto"
Když je v lednici syrové maso, ale hotová rýže ne, tak uvařím "Risotto":-))

Kamarád sbírá poklady a podklady pro knížku "Bludy a obludy v kuchyni"
Můžu mu poslat tuto perlu (nemyslím tu hrubku):
"Kouzlo tohoto rizota (alespoň pro mně) je, že rýže přebere chuť koření a všech použitých surovin a ne vody, ve které by byla eventuelně vařena)"
:-?:-D

Svetlana

4. 12. 2013 00:24

Jani máš ho krásné, děkuji za fotečku...:-):-)

JanaDorazinova

3. 12. 2013 17:32

Svetlana: Já dělávám rizoto většinou tak. jen pro sebe z kuřecího a tak doufám, že nebude vadit nové foto :-)

Svetlana

21. 9. 2013 19:06

Jarko děkuji za vyzkoušení :-8:-K:-K:-K...já tak dělám rizoto už roky, co jsem získala recept a opravdu nám chutná nejvíc....:yes:

jarka skrobakova

21. 9. 2013 12:56

Skvělý recept na rizoto, rýže měla perfektní chuť , posílám bod a foto:yes::yes::-K:-p:-p

Veronika

13. 8. 2012 12:08

Výborné a hlavně rychlé rizoto! :yes: :-p

lidka58

26. 6. 2012 13:59

šikovný receptík,opravdu je rýže chutnější :yes:

-Kwacenka-

16. 5. 2012 13:38

výborný přítelovi moc chutnalo:yes::yes:

Petulinka93

31. 3. 2011 12:32

:-)super mnamka,hrozně dobré,už jine nedělám,fakt bašta:-p:-))

Fantom

22. 2. 2011 13:36

pěknej recept ale je to věc názoru já bych třeba nikdy do Rizota nedal už hotové maso, pro mě tu chuť dělá to maso a rýže si dokáže přebrat chuť rychleji než maso.a muj recept se shoduje pouze v názvu, moje rizoto je hotové za 3 minuty, pokud máte vařenou rýži;-) +1

petrzelka

18. 5. 2010 17:40

Dávám bodík:yes:Taky dělám rizoto tak najednou v jednom hrnci.Do tlakáče dám na cibulku maso,koření,osolím a nasypu rýži,doleju vodu,hrnec zavřu a vařím asi 15 min od začátku syčení.:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koření do rizota syrove rizoto rizota rizot koření na rizoto rizoto rizoto koření super rizoto rýžové rizoto rizoto recept babicovy dobroty rizoto rizoto s červenou paprikou rizoto co dům dal jaké koření do rizota koření rizoto rizoto z tlakáče babicovy dobroty-rizoto recept na rizoto babicovo rizoto rizoto ze syrové rýže

Suroviny: rýže, cibulka, maso vepřové, paprika sušená sladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rizoto trochu jinak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERv4