Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Maso candáta je velmi delikátní a jemné. Opečte ho jednoduše na másle a podávejte s vařenými bramborami a květákem a karotkou zapečenými v mléčné omáčce. Jistě si velmi pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MRO
Moje poznámka
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MRO
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 6 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová babeta
Dantes30 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 2 hodinami
Bramboračka
Yrian před 2 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 4 hodinami
Karbanátky
Bomber před 5 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 5 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 5 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 7 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 7 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 8 hodinami
Suroviny:
candát,
sůl,
máslo,
olej olivový,
květák,
cibule,
karotka,
sýr tvrdý,
mléko,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
máslo
Komentáře (2)