Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Maso candáta je velmi delikátní a jemné. Opečte ho jednoduše na másle a podávejte s vařenými bramborami a květákem a karotkou zapečenými v mléčné omáčce. Jistě si velmi pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MRO
Moje poznámka
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MRO
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 15 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 17 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 1 hodinou
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 2 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 4 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 6 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 14 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 14 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 15 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 15 hodinami
Suroviny:
candát,
sůl,
máslo,
olej olivový,
květák,
cibule,
karotka,
sýr tvrdý,
mléko,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
máslo
Komentáře (1)