Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Maso candáta je velmi delikátní a jemné. Opečte ho jednoduše na másle a podávejte s vařenými bramborami a květákem a karotkou zapečenými v mléčné omáčce. Jistě si velmi pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MRO
Moje poznámka
Candát se zapečeným květákem a mléčnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6MRO
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 3 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 5 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 6 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 7 hodinami
Vlašské ořechy v karamelu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové tartaletky
Routeu před 12 minutami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 1 hodinou
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 2 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
doval před 3 hodinami
Bramboračka
Sahula před 3 hodinami
Koblížky
Zuzanna005 před 4 hodinami
Suroviny:
candát,
sůl,
máslo,
olej olivový,
květák,
cibule,
karotka,
sýr tvrdý,
mléko,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
máslo
Komentáře (1)