Cibulačka se žampiony
Cibulačka je velmi oblíbenou polévkou a dá se připravit na mnoho způsobů. Základem je opravdu dobře usmažená cibule karamelové barvy. Podle tohoto receptu připravíte lahodnou krémovou polévku, která se bude hodit i pro slavnostní příležitosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YBE
Moje poznámka
Cibulačka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YBE
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 2 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 4 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 5 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 5 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 6 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Suroviny:
žampióny,
cibule,
olej,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
máslo,
chléb,
česnek,
petrželka
Komentáře (2)