Květákovo-masové karbanátky
Máte rádi karbanátky i smažený květák? A co takhle jejich kombinace? Nadrobno nasekaný květák promícháme s mletým masem, dochutíme a tvoříme karbanátky, které obalíme v těstíčku a strouhance. Po usmažení podáváme s bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo-masové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMRW
Moje poznámka
Květákovo-masové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNMRW
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 19 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 19 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší bublanina
mjanickam před 2 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 10 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 12 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 12 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 13 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 13 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 14 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 15 hodinami
Suroviny:
květák,
maso mleté,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
sýr tavený,
majoránka,
cibule,
kopr,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (2)