Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
S kohoutím masem se nejčastěji setkáme ve francouzské kuchyni. Díky přípravě sous-vide zůstane maso krásně šťavnaté a zachová si více chuti. Maso perfektně doplní smetanové ragú se žampiony.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD873
Moje poznámka
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD873
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Suroviny:
kohout,
rozmarýn čerstvý,
žampióny,
cibule šalotka,
pancetta,
česnek,
smetana na vaření,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)