Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
S kohoutím masem se nejčastěji setkáme ve francouzské kuchyni. Díky přípravě sous-vide zůstane maso krásně šťavnaté a zachová si více chuti. Maso perfektně doplní smetanové ragú se žampiony.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD873
Moje poznámka
Kohoutí prsa sous-vide se žampionovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD873
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 3 minutami
Chilli con carne
Tomasfaix před 35 minutami
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 53 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 1 hodinou
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka III
Tynaja před 1 hodinou
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 1 hodinou
Housky na hamburger
ErikaU před 2 hodinami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 13 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 13 hodinami
Suroviny:
kohout,
rozmarýn čerstvý,
žampióny,
cibule šalotka,
pancetta,
česnek,
smetana na vaření,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)