Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Křehký a šťavnatý plátek hovězího masa se smetanovou omáčkou je to pravé jídlo pro sváteční oběd. Omáčku zvýrazníme sardelovou pastou a přidáme do ní i kapary, které jí dodají šmrnc.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Moje poznámka
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWZ2
Nejnovější recepty
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 3 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 11 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno 9. 5. 2025 11:34
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno 9. 5. 2025 11:28
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno 9. 5. 2025 11:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek marinovaný v zakysané smetaně
BTKILI před 9 minutami
Arabský twister alá KFC
Marcela0123 před 1 hodinou
Bublanina
scorpioon01 před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
olonik před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Jana292 před 2 hodinami
Pomalu pečená vepřová kýta
martivan před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
IvanaK před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
malirka před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 5 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
mouka hladká,
pasta sardelová,
smetana,
kapary
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.