Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švédské maso

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 2. 2009 19:14

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jahoda

14. 6. 2010 22:10

Sebeno, toto výborné Švédské maso jsem dělala již podruhé. Poprvé s opečeným bramborem, ale zmizlo dříve, než jsem stačila vyfotit. Nyní zůstaly z neděle těstoviny, tak to bylo zase trochu jiné, ale masíčko a šťáva výborné. Ráda vařím tato chuťově netradiční jídla a navíc je to rychlovka (naložila jsem již večer). Dovolím si fotku - šťávička není vidět, ale chutná opravdu výborně:-p;-)Dnes jsem neměla brusinky, ale mám plno borůvkových kompotů, tak byla změna a nic jsem tím nepokazila .Díky za recept:yes:7 Doporučuji!

JanaDorazinova

23. 2. 2009 19:07

:-O:-O:yes: No, vypadá to opravdu dobře. Co z jídla udělá krásná fotka, že?;-):yes:

Eliza

22. 2. 2009 23:14

Děkuju.

sebena

22. 2. 2009 21:09

Maso jsem dala rovnou na pánev, tak jak jsem ho vytáhla z vína, když se to opékalo tak to krásně vonělo po tom víně a použitém koření.

Eliza

22. 2. 2009 20:59

Opravdu zajímavě hezký recept a moc krásné fotky, zejména ta poslední :-p.
Chci se zeptat - ráda bych to zkusila - to maso po vylovení z vinné lázně necháš okapat, otřeš, nebo to házíš na pánev rovnou? Jsem asi detailista, ale myslím, že i takové drobnosti můžou ovlivnit výslednou chuť..
Díky.

Jikotka

22. 2. 2009 20:27

Taky se mi to líbí:yes::-D

spagetka

22. 2. 2009 20:14

Souhlasím s žížalkou - vypadá to přitažlivě a velmi dobře :yes:;-)

zizala

22. 2. 2009 19:23

Ale to vypadá opravdu chutně...jak hovězí maso moc nemusím, na tohle mám chuť i díky hezkým obrázkům...;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: švédské hovězí švédský hovězí plátek hovězí maso po švedsku hovězí po švédsku svedske recepty hovezi maso minutky švédská kuchařka švédské vepřové maso hovězí švédská hovězí plátek po švédsku naložená zvěřina hovězí na brusinkách maso naložené ve víně maso dvou barev vino brusinky švédské těstoviny švédské plátky hovezi platky na vine s brusinkami minutky z hoveziho masa postupy hovězí maso s brusinkami hovězí na víně a brusinkách

Suroviny: maso hovězí, víno červené, koření na zvěřinu, pomeranče, med, máslo, sůl, brusinky, hořčice, olej, pórek

TopRecepty.cz

Švédské maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJwl