Špenátové rizoto
Klasické italské rizoto inspirovalo k mnoha různým variacím. Připravit ho můžeme i v troubě, což nám ušetří čas v kuchyni. Do upečeného rizota pak stačí vmíchat máslo, sýr, ořechy a špenát a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Moje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 11 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 3 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 6 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 7 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 7 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 7 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 10 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 10 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 13 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 23 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Suroviny:
rýže arborio,
vývar kuřecí,
parmazán,
máslo,
sůl mořská,
pepř mletý,
listy špenátové mražené,
sýr feta,
ořechy vlašské
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.