Špenátové rizoto
Klasické italské rizoto inspirovalo k mnoha různým variacím. Připravit ho můžeme i v troubě, což nám ušetří čas v kuchyni. Do upečeného rizota pak stačí vmíchat máslo, sýr, ořechy a špenát a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Moje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 18 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno 20. 10. 2025 06:46:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 42 minutami
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 8 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 12 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 13 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 13 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 15 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 16 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 18 hodinami
Suroviny:
rýže arborio,
vývar kuřecí,
parmazán,
máslo,
sůl mořská,
pepř mletý,
listy špenátové mražené,
sýr feta,
ořechy vlašské
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.