Špenátové rizoto
Klasické italské rizoto inspirovalo k mnoha různým variacím. Připravit ho můžeme i v troubě, což nám ušetří čas v kuchyni. Do upečeného rizota pak stačí vmíchat máslo, sýr, ořechy a špenát a můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Moje poznámka
Špenátové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY91r
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 26 minutami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 1 hodinou
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Krůtí roštěná
Diviska87 před 2 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 4 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 6 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 7 hodinami
Suroviny:
rýže arborio,
vývar kuřecí,
parmazán,
máslo,
sůl mořská,
pepř mletý,
listy špenátové mražené,
sýr feta,
ořechy vlašské
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.