Bramborový makovec
Pokud vám od oběda zbyly vařené brambory, můžete je přidat do těsta tohoto chutného makovce. Díky nim je pěkně nadýchaný, vláčný a jemnější. Makovec po upečení potřete citronovou polevou.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Moje poznámka
Bramborový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6Em9
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 8 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 27. 6. 2025 19:04
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 5 minutami
Citronová babeta
Dantes30 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 5 hodinami
Bramboračka
Yrian před 5 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 7 hodinami
Karbanátky
Bomber před 7 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 8 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 8 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 9 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 10 hodinami
Suroviny:
brambory,
cukr krystal,
mák mletý,
mouka hrubá,
mléko,
vejce,
kypřící prášek,
skořice,
tuk,
mouka,
cukr moučkový,
šťáva citronová,
voda
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.