Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 435 min

435 min (15 min příprava + 420 min tepelná úprava)

27. 10. 2013 15:49

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 412 kJ / 1 054 kcal
Bílkoviny172,05 g
Tuky36,60 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 814 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy7,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PL - polévková lžíce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Mayhem

15. 3. 2014 18:31

Pomalý hrnec nemám, ale trouba dobře nahradila. Bylo to naprosto boží! Dal jsem to na předepsaný čas na 100 stupňů a povedlo se. :) Z hrnce by to sice bylo určitě lepší, ale i takhle to byla mňamka. Skvělé, výborné, celá rodina chválila a jediný problém byl, že toho bylo málo. :D
Dávám bodík!

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 10. 2013 20:17

Vašíku to je nádhera:-K:-p:yes:

dzungila

28. 10. 2013 22:02

Pomalý hrnec sice nemám, ale myslím si, že takhle krásný vysoký roštěnec do něj ani není potřeba. Stačilo by možná i zadní hovězí.:-8 Nicméně krustička musí být lahodná.:-p;-) Bodík.:yes:

jarka skrobakova

28. 10. 2013 16:49

Nádhera :yes::yes::-K

senky senky

28. 10. 2013 13:42

Hovězí z pomaláče je vždycky dobrota:yes::yes: a tady navíc ještě oku lahodící:-K

cathleen cathleen

28. 10. 2013 11:57

Nádherně upravené výborné masko:yes::-K

Daniella O. Daniella O.

28. 10. 2013 04:07

Vasku, nemela jsem v umyslu se prihlasovat, ale v tomto pripade to udelat musim. Pouze jsem hledala neco originalniho a Tvuj recept me mimoradne nadchnul:yes::yes::yes:.Dekuji, posilam bodik a zitra budu realizovat...:-D

Majka8

28. 10. 2013 00:44

Tak to je recept na 1***

A-kucharka-Z

27. 10. 2013 20:56

No tak tohle je bomba! Krásné barvy, výborné ingredience...paráda a na to, že jste mužskej, fakt krásná práce.

danielle72 danielle72

27. 10. 2013 20:32

Jí, já Ti zapomněla dát bod:-8 Okamžitě napravuji;-)

Bahula Bahula

27. 10. 2013 20:14

:-O:yes::yes::yes::-K:-K:-K

Jikotka Jikotka

27. 10. 2013 19:27

:-p:-p:-p,moc,moc povedené :yes::yes::yes:

Nikina Nikina

27. 10. 2013 19:00

:-O To je krása :yes::-K

rebeka rebeka

27. 10. 2013 17:51

vysoký roštěnec je skvělé masíčko, kombinace šalvěje s mátou úžasná:yes::yes: moc se mi recept líbí, to se povedlo, Vašku:-K:yes:

Dooga Dooga

27. 10. 2013 17:25

Colombo65: Maso bylo tak měkké, že se špatně porcovalo, takže ten řez nic moc.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak udělat výbornou rostenou horní roštěná horní roštěnec recepty pomalý hrnec vídeňská roštěná v pomalém hrnci roštěná recept jak udělat z rostenky smes roštěná recepty recept horni roštěnec roštěná na šalvěji hovezi horni recepty vysoky rostenec v pomalém hrnci rostena v pomalem hrnci vysoky rožtenec v ph roštěná směs hovězí zadni s krustou horní roštěná - recepty hovězí roštěná krusta roštěnec s krustou jak udělat měkký roštěnec

Suroviny: roštěnec vysoký, hořčice dijonská, pepř, šalvěj, máta, sůl, olej, voda

TopRecepty.cz

Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ArRp