Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

Dooga Kuchař: Dooga

Doba přípravy: 15 minut příprava + 7 hodin pomalení 4 porce Pomalý hrnec 23 názorů

Suroviny

800 g vysokého roštěnce
1 PL dijonské hořčice
1/2 PL nahrubo podrceného pepře
1 PL nasekaných lístků šalvěje
1 PL nasekaných lístků máty
sůl
olej
voda
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme, osušíme a lehounce osolíme. V misce si smícháme hořčici s podrceným pepřem a posekanými bylinkami. Směs natřeme na horní část masa.

  2. PH vytřeme olejem, vložíme maso, trochu podlijeme vodou a dáme pomalit na st. 1 na 7 hodin.

  3. Po dokončení maso naporcujeme a podáváme buď jen s výpekem, nebo si můžeme rozmíchat hladkou mouku ve smetaně a výpek tímto zahustit.

Poznámka

PL - polévková lžíce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Roštěná s bylinkovopepřovou krustou

  • Mayhem Mayhem

    Pomalý hrnec nemám, ale trouba dobře nahradila. Bylo to naprosto boží! Dal jsem to na předepsaný čas na 100 stupňů a povedlo se. :) Z hrnce by to sice bylo určitě lepší, ale i takhle to byla mňamka. Skvělé, výborné, celá rodina chválila a jediný problém byl, že toho bylo málo. :D
    Dávám bodík!

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Vašíku to je nádhera:-K:-p:yes:

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Pomalý hrnec sice nemám, ale myslím si, že takhle krásný vysoký roštěnec do něj ani není potřeba. Stačilo by možná i zadní hovězí.:-8 Nicméně krustička musí být lahodná.:-p;-) Bodík.:yes:

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    Nádhera :yes::yes::-K

    Odpovědět

  • senky senky

    Hovězí z pomaláče je vždycky dobrota:yes::yes: a tady navíc ještě oku lahodící:-K

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Nádherně upravené výborné masko:yes::-K

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Vasku, nemela jsem v umyslu se prihlasovat, ale v tomto pripade to udelat musim. Pouze jsem hledala neco originalniho a Tvuj recept me mimoradne nadchnul:yes::yes::yes:.Dekuji, posilam bodik a zitra budu realizovat...:-D

    Odpovědět

  • Majka8 Majka8

    Tak to je recept na 1***

    Odpovědět

  • A-kucharka-Z A-kucharka-Z

    No tak tohle je bomba! Krásné barvy, výborné ingredience...paráda a na to, že jste mužskej, fakt krásná práce.

    Odpovědět

  • danielle72 danielle72(moderátorka)

    Jí, já Ti zapomněla dát bod:-8 Okamžitě napravuji;-)

    Odpovědět

  • Bahula Bahula

  • Jikotka Jikotka

    :-p:-p:-p,moc,moc povedené :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Nikina Nikina

    :-O To je krása :yes::-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    vysoký roštěnec je skvělé masíčko, kombinace šalvěje s mátou úžasná:yes::yes: moc se mi recept líbí, to se povedlo, Vašku:-K:yes:

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autor receptu)

    Colombo65: Maso bylo tak měkké, že se špatně porcovalo, takže ten řez nic moc.;-)

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: horní roštěná horní roštěnec recepty pomalý hrnec vysoky rožtenec v ph roštěná směs hovězí zadni s krustou horní roštěná - recepty hovězí roštěná krusta roštěnec s krustou jak udělat měkký roštěnec

Zapomněl/a jsem heslo