Polévka z červené řepy
Polévka z červené řepy má krásnou barvu a obsahuje také spoustu vitamínů. Když použijeme vařenou řepu, je její příprava rychlá a snadná. Stačí chvíli povařit, zahustit ve smetaně rozmíchanou moukou a za chvilku můžeme podávat.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jnQ
Moje poznámka
Polévka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6jnQ
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 5 hodinami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 6 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
Milahu před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
Filipsimek před 1 hodinou
Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou
Denade před 2 hodinami
Kančí se šípkovou omáčkou
DavidLute před 2 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 2 hodinami
Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Covecka před 2 hodinami
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Veronika235 před 3 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Vlastik58 před 3 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Merylas před 3 hodinami
Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
gabrus před 3 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)