Vepřo zelo 2v1
Vepřové maso, kysané zelí a kmín – to je kombinace, která nikdy nezklame. Snadná příprava v jednom pekáčku pomůže zejména začátečníkům, ale ušetří práci i zdatným kuchařkám. K masu se skvěle hodí vařené brambory nebo houskový knedlík.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřo zelo 2v1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR7g
Moje poznámka
Vepřo zelo 2v1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpR7g
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 16 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 11 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 11 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 11 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 12 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 13 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 13 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 13 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 14 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
zelí kysané,
bobkový list,
kmín celý,
cukr krupice,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (1)