Bezlepkové kuře na paprice
Kuře na paprice patří mezi stálice v našich jídelníčcích, milují ho děti ale také dospělí. Pokrm maďarského původu můžete snadno připravit i v bezlepkové variantě, rozdíl nepoznáte. Kuře můžeme podávat s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bezlepkové kuře na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7yE
Moje poznámka
					
				
Bezlepkové kuře na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7yE
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							olej řepkový, 
						
						
							kuře, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							vývar drůbeží, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							škrob bramborový, 
						
						
							smetana na vaření, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
	
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.