Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s ředkvičkami

Jarní bramborový salát s ředvičkami se skvěle hodí ke smaženým řízkům nebo rybímu filé. Salát je osvěžující, ředkvičky a salátová okurka v každém soustu příjemně křupnou. Salát je odlehčený, majonézu nahradila zakysaná smetana.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Brambory očistíme a uvaříme ve slupce doměkka. Vodu z brambor slijeme a necháme je vychladnout. Krok 2: Vejce uvaříme natvrdo. Zchladíme je a oloupeme. Krok 3: Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, vajíčka nakrájíme na kostičky. Obojí dáme do mísy. Krok 4: Přidáme zakysanou smetanu, dijonskou hořčici, sůl a pepř. Krok 5: Ředkvičky očistíme a nakrájíme na plátky. Okurku nakrájíme na kostičky. Obojí dáme do mísy k ostatním surovinám a důkladně promícháme. Krok 6: Salát před podáváním ozdobíme řeřichou.

TIP: 7 tipů, jak zdobit ředkvičkami

Zveřejněno 5. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDk0V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDk0V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory typ a, vejce, smetana zakysaná, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, ředkvičky, okurka salátová, řeřicha

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu