Kopřivová nádivka
Nádivku připravujeme zejména na slavnostní obědy či na Velikonoce. Jarní nádivku z vařeného uzeného masa doplní také pikantní kopřivy. Mladé lístky dodají nádivce zajímavou chuť i vůni a získá díky nim i na vláčnosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopřivová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KPA
Moje poznámka
Kopřivová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KPA
Nejnovější recepty
Salát Beluga
Přidáno před 9 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 14 hodinami
Plněné bramborové knedlíky škvarky a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Sekaná se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České housky-rohlíky
Dieta před 13 minutami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
brtna před 25 minutami
Vajíčková pomazánka
poirotka před 51 minutami
Poctivá fazolačka
poirotka před 52 minutami
Chutné vafle
lucieeeek před 1 hodinou
Kynuté knedlíky
magdalenka před 1 hodinou
Vaječná tlačenka
magdalenka před 1 hodinou
Smažený lilek
magdalenka před 1 hodinou
Svatomartinské rohlíčky
magdalenka před 1 hodinou
Vepřové maso na paprikách
jubull před 1 hodinou
Suroviny:
houska,
vejce,
máslo,
kopřivy,
uzené maso vařené,
sůl,
mandle loupané,
pepř mletý,
ořech muškátový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.