Kopřivová nádivka
Nádivku připravujeme zejména na slavnostní obědy či na Velikonoce. Jarní nádivku z vařeného uzeného masa doplní také pikantní kopřivy. Mladé lístky dodají nádivce zajímavou chuť i vůni a získá díky nim i na vláčnosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopřivová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KPA
Moje poznámka
Kopřivová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KPA
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 19 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Suroviny:
houska,
vejce,
máslo,
kopřivy,
uzené maso vařené,
sůl,
mandle loupané,
pepř mletý,
ořech muškátový
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.