Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčková pomazánka s pažitkou

O Velikonocích tápeme co připravit z vykoledovaných vajíček. Sázkou na jistotu je vždy vajíčková pomazánka, která poslouží třeba jako dobrá svačina do práce. Její příprava není nijak složitá, za dvacet minut máte hotovo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vaříme ve vroucí vodě zhruba 9 minut. Poté je prudce zchladíme, oloupeme a nakrájíme najemno. Krok 2: Sterilovanou okurku nakrájíme na malé kousky. Pažitku nakrájíme najemno. Do misky dáme vajíčka, sýr, okurku, hořčici, pažitku. Krok 3: Osolíme, opepříme, pečlivě promícháme a podáváme s pečivem.

TIP: Top 7: vajíčková pomazánka - oblíbené recepty

Zveřejněno 20. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xY0n

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka s pažitkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xY0n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, sýr tavený, okurky sterilované, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu