Čokoládová zmrzlina z pudinku a tvarohu
Suroviny
Porce: zhruba 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 6 254 kJ / 1 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,47 g |
Tuky | 42,25 g |
Vláknina | 3,48 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 217,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mám výrobník zmrzliny s větší nádobou, kdo má s menší, tak musí snížit dávku.
Množství rumu nezvyšujeme, směs by skrz alkoholu nezmrzla moc pevně. Rum můžeme buď vynechat úplně, nebo nahradit kapkou nějakého rumového aroma.
Pracujeme s vychlazenými surovinami. Do výrobníku dáváme dobře vychlazenou směs.
Pokud zmrzlinu nezkonzumujeme všechnu najednou, tak ji s oblibou plním do nanukových plastových formiček a uskladním v mrazničce. Jednotlivé formičky nezaberou tolik místa a každý si odebere, když má na ni chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2020 09:34
Santte: Taktéž zdravím, mám výrobník zmrzliny Unold s kompresorem o objemu nádoby 2l. Nádobu plním zhruba z poloviny. V nádobě musí být vždy dostatek místa, aby se mohla už tužší hmota promíchávat. Při pořízení musíte počítat s vyšší cenou, ale přístroj máte vždy připravený a můžete v jednom dni dělat zmrzlinu opakovaně. Pak jsou podstatně levnější přístroje, ale tam je zapotřebí mít nádobu před použitím několik hodin v mrazničce, takže tam musíte mít stále volné místo. A zmrzlina se tam nedá udělat v jednom dni opakovaně. Vždy je třeba znovu nádobu několik hodin namrazit. U obou typů je povícero výrobců - značek o různém objemu nádoby. První typ - s kompresorem je větší a těžší. Druhý typ je menší. Kdo má málo místa v kuchyni, tak zvažuje i tohle. Já jsem se řídila tím, že ve větší nádobě méně zmrzliny udělám, ale opačně to nejde. A místa v kuchyni mám dost.
17. 4. 2020 09:18
Dobrý den, mohu se zeptat jaký máte výrobník zmrzliny? a jaký je to objem? .... jsme 4-členná rodina, klukovi byl v lednu rok a zmrzlina bude osvěžení pro všechny . Vaše vypadá super, hlavně, že je tam tvaroh .... mňamka. Děkuji Ivet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 15 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 3 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 7 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 8 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Jak připravit domácí zmrzlinu. Osvědčené tipy, rady a vychytávky na přípravu nejoblíbenějších osvěžujících pochoutek
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zmrzlina z pudink co do zmrzliny nezmrzla zmrzlina z pudinku aby zmrzlina uplne nezmrzla čokoládová zmrzlina s čokoládovým pudikem a tvarohem pudinkem
Suroviny: mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, pudinkový prášek, kakao, tvaroh ve vaničce, smetana 12%, rum
Čokoládová zmrzlina z pudinku a tvarohu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3oE
2 názory