Mleté maso pod peřinkou
Obědy z jednoho pekáčku jsou oblíbené hlavně pro svojí nenáročnost. Postačí jen všechny suroviny zapéct v troubě a skvělé jídlo na světě. Mlété maso pod peřinkou z brambor, smetany a strouhaného sýra je skvělou volbou, když nevíte co k obědu připravit.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5pn
Moje poznámka
Mleté maso pod peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5pn
Nejnovější recepty
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí krk na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Výpečky se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Svatomartinská kuřecí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 27 minutami
Nejlepší špenát
KetyHu před 2 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 4 hodinami
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 12 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 12 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 12 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 12 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 12 hodinami
Utopenci
magdalenka před 12 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 12 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
cibule,
brambory,
rajče,
smetana na vaření,
sýr eidam,
olej,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.