Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákové sendviče z grilu

Dobrá svačinka do školy, či do práce, není nikdy k zahození. Tuňákový sendvič, zapečený na grilu, s majonézou, cibulí a koprem, je dobrou volbou. Chutné sendviče dobře zasytí a navíc nejsou náročné na přípravu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Tuňáka necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kopr nasekáme najemno. Krok 2: V míse smícháme tuňáka, majonézu, cibuli a kopr. Dobře promícháme a podle chuti osolíme a opepříme.  Krok 3: Na polovinu chlebů rozdělíme tuňákovou pomazánku. Přiklopíme zbylými chleby a obě strany sendvičů jemně potřeme olivovým olejem. Krok 4: Na grilovací pánvi sendviče z obou stran opečeme. Podáváme je ještě teplé, nejlépe s čerstvou zeleninou.

Zveřejněno 5. 5. 2025

Poznámka autora poslirecept

Pokud chceme mít sendviče ještě chutnější, použijeme majonézu s karamelizovanou cibulkou. Zdravější variantu získáme, když je namažeme sojanézou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové sendviče z grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkJyY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové sendviče z grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkJyY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
chléb toustový tmavý, tuňák, majonéza, cibule, kopr, sůl, pepř mletý, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu