

Bramboráčkový "sendvič"
Suroviny
- 5 brambor
- 1 vejce
- 50 g libové slaniny
- jarní cibulka bílá část
- česnek podle chuti
- 3-4 lžíce hladké mouky
- mléko podle potřeby
- kmín
- sůl
- pepř
- olej nebo sádlo na smažení
- ----
- Hermelín
- rajčata
- zelený salát
Postup přípravy receptu
Brambory nastrouháme a cibulku se slaninou nakrájíme na drobno. Smícháme se zbytkem surovin a dochutíme.
Rozehřejeme tuk a smažíme malé, přibližně stejné placičky, z obou stran dokřupava. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Sýr a rajčata nakrájíme na plátky, salát na kousky. Vše by mělo být připraveno předem, abychom mohli ještě horké placičky skládat na sebe.
Hotové placičky ihned prokládáme sýrem, salátem a rajčátky. Spíchneme špejlí, aby "sendvič" držel pohromadě.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bramboráčkový "sendvič"
-
Opět další prima pochoutka