Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 554 kJ / 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,13 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 6,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Moje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 59 minutami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 27 minutami
Bublanina
MichalRaby před 45 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 53 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 1 hodinou
Báječný perník
Diviska87 před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 3 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 14 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 18 hodinami
Tématické fráze:
nivový dip,
dip z nivy,
jak udělat vepřovou panenku,
vepřová panenka na nivě,
vepřová panenka s dipem,
vepřová panenka niva,
přeliv z nivy,
veprova panenka na panvi,
dip niva,
nivovy přeliv,
přeliv na vepřovou panenku,
veprova panenka s nivovym prelivem,
co udělat z vepřové panenky,
vepřová panenka s nivou,
nivový přeliv recept,
dip na vepřovou panenku,
niva dip,
co udelat s veprovou panenkou,
vepřová panenka se smetanou,
vepřová panenka se sýrovým přelivem
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina uzená,
sýr niva,
smetana,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (17)