Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákové karbanátky s dipem

Když je potřeba odlehčit jídelníček od masa, volíme často zeleninové karbanátky. V tomto receptu najdete návod na přípravu květákových karbanátků s brambory a osvěžujícím dipem. Karbanátky můžete smažit nebo upéct v troubě.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

22. 11. 2023 09:48

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 275 kJ / 1 261 kcal
Bílkoviny55,23 g
Tuky59,08 g
Vláknina19,14 g
Cholesterol 398 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,06 g
Sacharidy118,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, brambory, salám, paprika sušená uzená, koření paprika maďarská, pepř mletý, sůl, česnek, mouka hrubá, vejce, olej arašídový, majonéza, kečup sladký, cukr, česnek

TopRecepty.cz

Květákové karbanátky s dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5gg4